Американський підрозділ Binance може купити активи збанкрутілого криптокредитора Voyager Digital. Такий вердикт виніс суддя Майкл Вайлз за підсумками чотириденних слухань, повідомляє The Block. У грудні 2022 року платформа запропонувала найвищу ціну за активи Voyager. Однак проти угоди виступили SEC і Департамент фінансових послуг штату Нью-Йорк.
Уйалз визнав певні побоювання, але наголосив на відсутності реальних причин для відмови Binance.US.
Ухвалюючи рішення, суддя наголосив на незвичайному характері справи про банкрутство та невизначеності з нормативним середовищем у галузі.
Уйалз визнав певні побоювання, але наголосив на відсутності реальних причин для відмови Binance.US.
Під час слухань представник SEC звинуватив американську філію Binance в управлінні незареєстрованою біржею цінних паперів. Вайлз вказав на відсутність доказів, що підкріплюють заяву."Я перебуваю в абсолютно незавидному становищі, оскільки мені доводиться ухвалювати рішення про передбачувану угоду, незважаючи на чутки про можливі правопорушення в індустрії, де інші фірми, очевидно, їх реально вчинили. Але мені не надали жодних доказів, що Binance.US буде зловживати активами клієнтів і їй не можна довіряти", - заявив суддя.
Ухвалюючи рішення, суддя наголосив на незвичайному характері справи про банкрутство та невизначеності з нормативним середовищем у галузі.
Схвалену ним угоду може заблокувати Комітет з іноземних інвестицій, який контролює придбання американського бізнесу зарубіжними покупцями."Поточне нормативно-правове середовище можна охарактеризувати тільки як невизначене, і його майбутнє, на мій погляд, не зрозуміле", - сказав суддя.